15 Aralık 2011 Perşembe

ŞOK! BDP LİLER 68 GÜNDE BİR BANYO YAPIYOR !


ŞOK ! BDP LİLER 38 GÜNDE BİR BANYO YAPIYOR.

Emniyetimiz İnsansız kara araçları, insansız hava araçları ve deniz araçları ile bölücü örgüt uzantılarına göz açtırmıyor. Son operasyonlarla beli bükülen , tansiyonu çıkan, tırnakları artık uzamayan ve saçları dökülen örgütün milli ve manevi değerlerimizle nasıl alay ettiği ortaya çıktı.

BDP Lİ YÖNETİCİDEN İTİRAF : KAHVALTIDA DOMUZ ETİ YEMEK MECBURİDİR.

 Geçtiğimiz günlerde Terörle Mücadele Polislerinin yoğun takip sonrası elde ettiği bilgilerle yapılan operasyonda gözaltına alınan bdp li yönetici A.K korkunç itiraflarda bulundu. Bdp li yöneticinin söyledikleri Şok etkisi yarattı. Yönetici, Bdp üye ve yöneticilerin Sabah kahvaltısında domuz eti yediğini, yemeyenlerin ise çiğ sarmısak yedirmekle tehdit edildiğini söyledi. İtiraflar şöyle : Biz bdp binasında kahvaltı yapıyorduk, herşey güzeldi. masada et vardı, ne eti dedim domuz eti dediler, domuz eti yemeyen bdp li olamaz, domuz eti ye domuz gibi güçlü ol dediler. Buna karşı çıktığında ise çinden ithal dandik sarmısakların çiğ halde ağzına doldurulduğunu söyledi.

BUNU DA YAPTILAR ! KANDİLDE DOMUZ ÇİFTLİĞİ
Bdp lileri yediği domuz etlerinin kandildeki domuz çiftliğinden geldiği, kandilde kurulan domuz çiftliklerinden alınan domuzların sürüler halinde yaya olarak istanbula getirildiği ortaya çıktı.

PİS BDP ! BDP LİLER 38 GÜNDE BİR BANYO YAPIYOR

 Yöneticinin itirafları bunlarla da sınırlı değil. Yönetici A.K, bdp liler 38 günde bir banyo yapıyor, yeni olanların 3-5 günde bir banyo yapasına ses çıkarmıyorlar. Ancak zamanla banyo yapmaya şiddetle karşı çıkıyorlar. Banyo için partiden ayrılan nice insanlar oldu. Halk bunu kabul etmez. Mesela Bahoz Erdal 68 gündür banyo yapmıyor, tırnaklarını da 3 ayda bir kesiyor diye konuştu.

 SABAH NAMAZI 3 REKAT !

BDP lilerin manevi değerler üzerindeki saldırısı bunlarla da sınırlı değil. Bdp lilerin sabah namazını 2 sünnet 2 farz olarak değil. 1 sünnet 2 farz kıldığı ortaya çıktı. Örgütün bununla amacı ise halkı dinden soğutmak, boşta kalan bir rekata ise zerdüştlüğü yerleştirmeye çalışmak.
Bdp yöneticisi A.K nin itirafları bunlarda sınırlı değil ayrıntılar birazdan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder