4 Aralık 2011 Pazar

1 kck para = 2 euro olacak!

1 kck parası 2 euro olacak 
 Gün geçmiyor ki, kandilden yeni bir haber daha gelmesin. İnsansız hava araçları, kara araçları ve deniz araçları ile yapılan gözetlemelerde şok bir bilgiye daha ulaşıldı. Hz İsa'nın babasız doğması , Hz Muhamemed'in mekkeden medineye göç etmesi , Zerdüşt ün saç sakal birbirine girip dolaşması olaylarında parmağı olan örgüt bugünlerde ne yapsa beğenirsiniz. Yani bunlar insan mı ? değil sayın okurlar. Yapılan araştırmalarda 1 Kck parasının 2 euro değerinde olduğu tesbit edildi. Bu tehlikeye dikkat çeken uzmanlardan biri ben böyle para böyle örgüt görmedim arkadaş. ne iş be dediler. üzerinde şeyh said ve ape musa(musa anter) in fotoğraflarının bulunduğu söylenen paraların 21 martta piyasaya sürülmesi bekleniyor.
  
ŞOK : KCK OPERASYONLARI İLE SIFIRI TÜKETEN ÖRGÜT YENİ PLANLAR PEŞİNDE.

35 Yıldır dağılma noktasında olan örgüt, kck paralarını elemanlarına maaş olarak verecek. Ele geçen belgelerde başta bdp liler olmak üzere tüm örgüt üyelerine maaş verileceği ortaya çıktı. Buna göre bdp il başkanları doğudakilere ayda 5.000 kck parası, batıdaki il başkanlarına (şark hizmeti anlayışı ile) 6.000 kck parası, ilçe başkanlarına doğuda 3.000 , batıdakilere ise 4.000 kck parası vereceği belirlendi.

 KENDİMİ İHBAR EDİYORUM PARA İLE !

EZ lı vırım adı altında kendimi ihbar ediyorum kampanyasının ise ihbar başına 1.000 kck parası karşılığında yapıldığı ortaya çıktı. Duyum sonrası tüm bdp binalarında kuyruklar oluştu. Talebe cevap vermek için örgütün kandildeki matbaası 24 saat çalışıyor , para basıyor. ayrıntılar birazdan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder